2015-01-26 08:14:51• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szakítson időt egy családi vacsorára

Napi horoszkóp január 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Jupiter az Oroszlán jegyéből minden segítséget megad ahhoz, hogy jó irányba haladjon az élete. Uralkodó bolygója, a Mars, arra inti, hogy fogja kicsit vissza magát. Ma nem ajánlott az önálló kezdeményezés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold még elidőz egy kicsit a Kos jegyében. Délelőtt nem kellene lényeges dolgokban döntést hoznia, délután azonban már minden halad a maga útján. Több bolygó is segíti, hogy előre léphessen a hivatásában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a Vízöntő jegyében áll, és minden erejével azon dolgozik, hogy jobbá tegye az ön mindennapjait. Sikerül felhívnia magára a környezete figyelmét, és komoly elismerésben lehet része. A mai és a csütörtöki lesznek a hét legjobb napjai.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Délután közepéig nagyon sok munkát el tud majd végezni, és fontossá teheti magát. Az estét már ajándékozza a barátainak vagy a családjának, és főzzön nekik valami finomat. Igazán kellemes órákat tölthetnek együtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A feltételek adottak, elkezdhet az álmai megvalósításán dolgozni. Kezdje a rendrakással: szabaduljon meg végképp a múltból itt maradt felesleges dolgoktól. Ne csak a tárgyaktól, de a sérelmektől is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mindennapi rutint jelző hatodik sorsterületen sok bolygó áll. Készítsen leltárt a kamrában és a hűtőszekrényben fellelhető dolgokról, majd írjon egy listát arról, hogy mit kell feltétlenül pótolnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha kell, néhány napig állítson be két ébresztőórát, de ne aludjon el, mert a felettesei ezt most végképp nem tolerálják. Szervezze úgy a mai délutánt, hogy a gyerekei problémáit is legyen ideje megoldani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Három bolygó is azt tanácsolja önnek, hogy munka után menjen egyenesen haza. Nagyszerű alkalmakat talál majd az otthoni szórakozásra, a családja pedig értékelni fogja a törődését és a jelenlétét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma vág az esze, mint a borotva, és a szíve is a helyén van. Alkalmas az idő tárgyalások lefolytatására, tervezésre, vagy olyan papírmunkák és egyéb apróságok elintézésére, amelyekkel máskor nem szívesen bíbelődik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A héten a pénzügyi problémák megoldása okozhatja a legnagyobb gondot. Természetesen a barátai a segítségére sietnek, sőt, a bank is jelentős összeggel támogatná, de a Jupiter és a Merkúr szembenállása arra inti, hogy kezelje ezt a kérdést sokkal óvatosabban.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Itt az ideje, hogy önmagával is törődjön egy kicsit, ne csak a hivatásával és a barátaival. Kérjen időpontot a fodrászhoz, a pedikűröshöz és a kozmetikushoz is. Nem ártana a ruhatárát is felfrissítenie egy kicsit...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szakítson időt egy családi vacsorára, és akár távolabbi rokonokat is lásson vendégül. Hallgassa meg a történetüket, és lehet, hogy a saját problémája már nem is tűnik olyan nagynak...

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: